Αρχική

Kυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών τα ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (φωτό)

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ 2-0 (1-0)
Τετάρτη: 26 Φεβρουαρίου 2014
Γήπεδο: ΕΠΣ Γρεβενών
Διαιτησία: Πάνος, Ελευθεριάδου, Σιούμπουρα (4ος Λαζόγκα)
Κατάμεστο από φιλάθλους το γήπεδο της ΄Ενωσης φιλοξένησε τον τελικό της Ε.Π.Σ Γρεβενών περιόδου 2013-14, με τελικό νικητή τα Γρεβενά Αεράτα.
΄Ηταν ένα κύπελλο που έλειπε από τη συλλογή της ομάδας του Νίκου Μπαλοδήμου που το κατέκτησε δίκαια.
Το παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών ήταν μέτριο. Αγχωμένοι οι ποδοσφαιριστές δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Κατοχή και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας είχαν τα Γρεβενά Αεράτα που επισκέφθηκαν με αξιώσεις την εστία του Τσιομπλίκα στο 13ο λεπτό, όταν ο Αναστασιάδης από αριστερά τροφοδότησε τον Αποστολίδη στο ύψος της περιοχής, το σουτ του οποίου απέκρουσε με δυσκολία ο πορτιέρο του Κτηνοτροφικού σε κόρνερ.
Ο Κτηνοτροφικός απάντησε στο 27ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Σούλας βρήκε το Βλάχο που μπήκε στην περιοχή, το σουτ όμως που επιχείρησε ήταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο Βίδρας.
Στο επόμενο λεπτό, κεφαλιά του Κουρέλλα μετά από κόρνερ του Αναστασιάδη, κόντραρε στα σώματα και πέρασε άουτ.
Στο 42΄ο Αποστολίδης από θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσιουμπλίκα που απέκρουσε σωτήρια, η φάση συνεχίστηκε ο Αναστασιάδης πάσαρε και πάλι στον Αποστολίδη που από κοντά σημείωσε το 1-0.
Πολύ κακό το β΄ημίχρονο, με το Σούλα να εκτελεί από αριστερά φάουλ και το Βίδρα να μην αιφνιδιάζεται και να αποκρούει σε κόρνερ.
Στο 87΄ασίστ του Αναστασιάδη στον Κουρέλλα που μόνος του προ του Τσιομπλίκα δεν μπόρεσε να τον νικήσει και η μπάλα έφυγε κόρνερ.
Στο 89΄μετά από κόρνερ του Σ. Μπαλοδήμου ο Κατσαντώνης με κοντινή προβολή σημείωσε το τελικό 2-0.
Τις απονομές των μεταλλίων στους διαιτητές έκανε ο αρχιδιαιτητής της ΄Ενωσης Αργύρης Νατσιόπουλος.
Στους φιναλίστ τα μετάλλια απένειμαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΄Ενωσης Κώστας Τσουκαλάς (ταμίας) και Παναγιώτης Δούμας ενώ το κύπελλο στους φιναλίστ απένειμε ο γραμματέας της ένωσης Φώτης Μπαζάκας.
Τα μετάλλια στους κυπελλούχους απένειμε ο Αντιπρόεδρος της ΄Ενωσης Ηλίας Ζολώτας, ενώ το κύπελλο απένειμε στον αρχηγό Θωμά Λάλλο ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δασταμάνης.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Σπηλιώτης, Ρ. Δημόπουλος (77΄Γάκης), Κατσαντώνης, Θ. Λάλλος, ΄Ιττης, Κουρέλλας, Θ. Δημόπουλος, Αποστολίδης (79΄Καλαϊτζίδης), Μπαλοδήμος, Αναστασιάδης
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ (Νίκος Τόλης): Τσιουμπλίκας, Παπαστεργίου, Παπαϊωάννου, (86΄Καραπάς), Γεωργίου, Βανδής, Χαντάβας, Βλάχος (78΄Καραγιάννης), Σούλας, Ξάνθος, Τσαπατσάρης (46΄Τζάγκας)Ρεπορτάζ: Φώτης Μπαζάκαςφωτό: Κώστας ΝτίγκοςΡεπορτάζ: Φώτης Μπαζάκαςφωτό: Κώστας Ντίγκος

Τελευταία Αθλητικά Νέα