Αρχική | Feed items

Feed items

Πρώτη για τις "αμαζόνες" του ΓΣΓ

Μετά από ένα χρόνο παύσης στο βόλεϊ γυναικών, με το νέο Δ.Σ. του Γυμναστικού επανέρχεται στα παρκέ. Πρώτη συγκέντρωση έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 22 Αυγούστου στο ΔΑΚ Γρεβενών. Καλές επιτυχίες λοιπόν στις Αμαζόνες των Γρεβενών.

Παίκτριες: Τριγώνη, Τσάτση, Λαμπρέτσα, Παπαϊωάννου, Παλπάνη, Γάτου, Τσέτσιλα, Μήτσιαλου, Λούδα, Ζολώτα, Μωυσιάδου, Δασκαλοπούλου, Κοτζατίσογλου, Σαϊτη, Παναγιωτίδου, Τσιμπέρη, Βασιλειάδου.

Η Εθνική Παίδων αντιμετωπίζει την Εθνική Εφήβων

Το Σάββατο 14 Ιουλίου οι φίλαθλοι των Γρεβενών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εθνικές ομάδες βόλεϊ παίδων, εφήβων σε "οικογενειακό" φιλικό παιχνίδι μεταξύ τους.

Τα’ κανε… πλακάκια με τη Ραβένα ο Ψάρρας!

Τα’ κανε… πλακάκια με τη Ραβένα ο Ψάρρας!Στα 39 του χρόνια ο Σάκης Ψάρρας συνεχίζει τα ευρωπαϊκά του ταξίδια με επόμενο σταθμό του εκ νέου την Ιταλία…

Έπειτα από την περσινή «αποστολή σωτηρίας» στη γαλλική Ναρμπόν, ο Έλληνας πασαδόρος που «σήκωσε στο πόδι» τη γαλλική έδρα με τη ζωντάνια και το συρτάκι του, επιστρέφει στην Ιταλία και το καμπιονάτο με τη φανέλα της Ραβένα, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Η πρώτη του γνωριμία με τη γειτονική χώρα και το κορυφαίο τότε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έγινε την περίοδο 2004-2005, όταν ο Γρεβενιώτης άσος ...

Από τα Γρεβενά αρχίζουν οι Παίδες.

Από τα Γρεβενά αρχίζουν την Κυριακή την προετοιμασία τους οι Παίδες. Την ομάδα θα προπονεί ο Στέλιος Καζάζης ο οποίος δεν έκρυψε την διάθεσή του να βοηθήσει τους μικρούς να ανέβουν επίπεδο.

Στα Γρεβενά για προετοιμασία θα βρεθεί αύριο Κυριακή η εθνική παίδων και ο ομοσπονδιακός προπονητής Στέλιος Καζάζης επέλεξε τους παρακάτω αθλητές:

Τελευταία Αθλητικά Νέα