Αρχική

Πυρσός Γρεβενών – Ρήγας Φεραίος 0-1 (3η Αγων.) (φωτό)


ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ Ο ΠΥΡΣΟΣ!!!Tην τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής για την περίοδο 2014-15 έκανε ο Πυρσός αυτή τη φορά στο ΔΑΚ Γρεβενών, όπου ηττήθηκε από την ομάδα του Βελεστίνου με σκορ 1-0, με γκολ του Κρεββατά στο 35'.Προβληματισε ο Πυρσός Γρεβενών πραγματοποιώντας απογοητευτική εμφάνιση μέσα στην έδρα του, μπροστά σε 300 περίπου φιλάθλους, σε ένα παιχνίδι χωρίς φάσεις, δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, σε αντίθεση του Ρήγα που η τακτική του Ρήγα Φεραίου ήταν εξαιρετική και η αμυντική λειτουργία άριστη και χωρίς να ιδρώσει την φανέλα, απέδρασε με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Πίεσαν ανορθόδοξα για την ισοφάριση οι γηπεδούχοι, με καλύτερες στιγμές το σουτ του Χαραλαμπίδη από πλάγια θέση που πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Ρήγα και του Τζερεμέ που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κεφαλάς. Όι φάσεις για τους Βελεστινλιώτες ήταν το φάουλ του Χατζή στο 33' έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κοσμίδης. 

Φάουλ σε απ' ευθείας εκτέλεση του Χατζή πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ σουτ του Ναουμίδη μπλόκαρε ο Κοσμίδης. Ατομική ενέργεια του Τσίπη στο 69' ολοκληρώθηκε με σουτ που πέρασε άουτ.

Πολύ καλή η διαιτησία του Γιούργα (Κέρκυρας), Αντωνίου, Θανασιάς (Ηπείρου).

ΠΥΡΣΟΣ (Τσούκλης): Κοσμίδης, Μπόζιαρης, Τραυλός, Δημητριάδης (56' Παπακώστας), Κυριακίδης, Τσιάτσιος, Στεργιανός, Χαραλαμπίδης, Κουτσομήτρος (46' Δούμας), Τζερεμές, Ιγκλέσιας(46' Κιοσέογλου).ΡΗΓΑΣ (Μπακάλης): Κεφαλάς. Χητζηαθανασίου, Βουρουζέρης, Σπάθης, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Ζενούνι )78' Μαλάκος), Κεμάλι, Τσίπης (90+ Μιχολίτσης), Κρεββατάς (86' Μπίκας),

ΦΩΤΌ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ...



























































http://vatolakkiotis.blogspot.gr/2014/10/0-1-3.html

Τελευταία Αθλητικά Νέα