Αρχική

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Έναρξη λειτουργίας κολυμβητήριου Δήμου Γρεβενών

Από το Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού» του Δήμου Γρεβενών, ανακοινώνεται ότι από την Τρίτη 6 Οκτωβρίου ...

Έναρξη εγγραφών σε τμήματα εκμάθησης κολύμβησης

Ο Α. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ  "ΕΛΙΜΕΙΑ" σας ανακοινώνει  την έναρξη των εγγραφών  σε  τμήματα εκμάθησης κολύμβησης στο κλειστό κολυμβητήριο..

«ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» εγγραφές στα τμήματα κολύμβησης

Ο Μεγαλέξανδρος ανακοινώνει ότι από Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 θα ξεκινήσουν οι εγγραφές των παιδιών καθημερινά  5.οο μμ μέχρι 7.οομμ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Κολυμβητικού Συλλόγου "Μέγας Αλέξανδρος" για την έναρξη εγγραφών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» σας ενημερώνει ότι, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία για τους ενδιαφερόμενους γονείς και μαθητές, οι εγγραφές για τα τμήματα κολύμβησης θα ξεκινήσουν αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι τεχνικές εργασίες που εκτελούνται στο χώρο του Κολυμβητηρίου και διεκπεραιωθούν όλες οι τυπικές προϋποθέσεις έγκρισης της λειτουργίας του.

Σχολή Ναυαγοσωστικής για Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής και γνώστες της κολύμβησης.

Η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Κοζάνης σε Συνεργασία με τον Κολυμβητικό Σύλλογο "Δελφίνια" Πτολεμαΐδας και το Δήμο Πτολεμαΐδας, διοργανώνει Σχολή Ναυαγοσωστικής για Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής και γνώστες της κολύμβησης.

Η σχολή θα είναι υπό την οργάνωση και εποπτεία της πιστοποιημένης σχολής "Lifeguard Patrol" και θα παρέχει Δίπλωμα Ναυαγοσώστη.

Τη σχολή που θα έχει διάρκεια από 4 έως 14 Μαΐου θα μπορούν να παρακολουθήσουν...

''ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΟΣ'': Νέα Διοίκηση και ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για προπονητές κολύμβησης

Το Δ.Σ του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ''ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ'' προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους πτυχιούχους αδειούχους προπονητές κολύμβησης που πληρούν τις προϋποθέσεις της Κ.Ο.Ε και επιθυμούν να προσληφθούν ως προπονητές του σωματείου να επικοινωνήσουν με το Δ.Σ του συλλόγου (τηλ 6932669470).

 

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η γενική συνέλευση του συλλόγου

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η γενική συνέλευση του συλλόγου τη Δευτέρα 8-9-2014 στο χώρο του κολυμβητηρίου απαρτία 14 από τα 26 μέλη παρουσία δικηγόρου. Συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

 

Οικονομικός απολογισμός του προηγούμενο έτος. 

Εκλογές Δ.Σ.

Ορισμός Δ.Σ.

Από τον οικονομικό έλεγχο προέκυψε ότι...

Ανακοίνωση του Αθλητικού Συλλόγου Γρεβενών «Μεγαλέξανδρος»

Ο Αθλητικός Σύλλογος Γρεβενών «Μεγαλέξανδρος» ΔΕΝΔΙΑΛΥΘΗΚΕ σε αντίθεση με όσα διαδίδονται σκοπίμως από μερικούς !!!!

Τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 , ώρα 19.00 θα πραγματοποιήσει τη Γενική Συνέλευση των μελών του ώστε να αναδειχθεί νέο Δ.Σ και πειθαρχικό Συμβούλιο. Ο Σύλλογος συνεχίζει δυναμικά  και μετά τη ...

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών στα «δελφίνια» του "Μεγαλέξανδρου"

Όταν τα «δελφίνια» του Αθλητικού Συλλόγου «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Γρεβενών γίνονται «χρυσά», «ασημένια», «αργυρά» ή απλά κατακτούν τις επιδόσεις που στοχεύουν, όλοι εμείς φορείς, γονείς, πολίτες δεν μπορεί παρά μόνο υπερηφάνεια να αισθανόμαστε για τα παιδιά μας.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει θερμά τις κολυμβήτριες του Συλλόγου:...

Τελευταία Αθλητικά Νέα