Αρχική

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΙΑΝ 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ κ. Κυριάκου Ταταρίδη Υποψηφίου Βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Ν. Γρεβενών

Αγαπητοί μου Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,

            Για μια ακόμα φορά θεώρησα πολιτικό μου καθήκον να διεκδικήσω την βουλευτική έδρα του Νομού, έχοντας, βέβαια, επίγνωση της δυσκολίας του εγχειρήματος λόγω των ειδικών πολιτικών συνθηκών που επικρατούσαν, οι οποίες ήταν ιδιαίτερα δυσμενείς για την πολιτική παράταξη που ανήκω.

            Η συνείδηση μου και το ηθικό πρόσταγμα που επιβάλλει την ενεργή μου παρουσία στις εκλογές λύγησαν...

Ευχαριστήριο του Υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών Σοφοκλή Εταιρίδη

Ευχαριστούμε  τον  Ελληνικό  λαό  που  έκανε  την  μεγάλη  πολιτική ανατροπή  για  να  σταματήσει  την  λιτότητα.Ευχαριστούμε  τον  Γρεβενιώτικο  λαό  που  έδωσε  στον  ΣΥΡΙΖΑ  του  νομού  από τα  μεγαλύτερα  ποσοστά  ανόδου  13%, σε  επίπεδο  νομών  στην  χώρα  μας.Θέλω  να  τονίσω  ότι  ο  ΣΥΡΙΖΑ  με  την  νίκη  του  θα  προκαλέσει θετικές  εξελίξεις  όχι  μόνον  στην  χώρα  μας  αλλά  και  σε...

Ευχαριστήριο μήνυμα υπ. βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Μπγιάλα

Φίλες και φίλοι. Αισθάνομαι την ανάγκη, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με αναδείξετε πρώτο στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ της π.ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ. Σε αυτόν τον σύντομο αλλά όμορφο προεκλογικό αγώνα μοιραστήκαμε μαζί τις αγωνίες μας για το μέλλον αυτού του τόπου, τις αγωνίες μας...

Χρυσή Αυγή Γρεβενών - Ευχαριστήριο Μήνυμα.

Ευχαριστούμε όλους τους ψηφοφόρους μας που με την ψήφο τους, στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Χρυσή Αυγή στην ΠΕ Γρεβενών. Παρά τις διώξεις τις προφυλακίσεις τους αποκλεισμούς τις απαγορεύσεις ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ άντεξε. Συνεχίζουμε τον τίμιο αγώνα μας. Για την Ελλάδα. Για την Ελευθερία .

Δελτίο Τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γρεβενών

Η Σ.Ε. των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γρεβενών ευχαριστεί τους πολίτες της  περιοχής μας  που μας  τίμησαν  με την  ψήφο  τους.

      Ο αγώνας  μας  για ανάκτηση της  εθνικής  κυριαρχίας, για  κάθαρση  του  δημόσιου βίου  της  χώρας, για την  αξιοπρέπεια  των Ελλήνων  συνεχίζεται.

      Δίνουμε  υπόσχεση  πως  θα  παραμείνουμε...

Ν.Ο.Δ.Ε. Γρεβενών - Συγχαρητήρια Επιστολή

Χαιρετίζουμε τον αγώνα και την προσπάθεια όλων των ψηφοφόρων, των υποψηφίων βουλευτών  της Νέας Δημοκρατίας και των μελών - στελεχών της Ν.Ο.Δ.Ε. Γρεβενών  που κράτησαν ψηλά τη σημαία της παράταξης στις εκλογές  με ήθος αξιοπρέπεια και συνέπεια.

Συγχαρητήρια στον επανεκλεγέντα βουλευτή μας κ. Κοψαχείλη Τιμολέοντα, του ευχόμαστε καλή θητεία και..

Ευχαριστήριο μήνυμα του υπ. βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πετρόπουλου Μανώλη.

   Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους , δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μας ξεφτιλίζοντας κάθε δημοσκοπική πρόβλεψη που μας ήθελε εκτός βουλής.

  Οι πολίτες, αναγνώρισαν τον ρυθμιστικό μας ρόλο ως συγκυβέρνηση.

  Έχουμε εγγυηθεί, ότι θα αγωνιστούμε για την ενότητα και την ανατροπή της επαίσχυντης πολιτικής της λιτότητας...

Η πρώτη δήλωση του νέου βουλευτή Κοζάνης Χάρη Κάτανα: «Ότι λέμε ισχύει για πάντα»!

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης του Γενάρη  δικαιώνει τον αγώνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων  για  τη σταθερότητα της πατρίδας μας.

Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του γύρισε  σήμερα σελίδα στην καταστροφική πολιτική που εμπνεύστηκε ο Δικομματισμός, και μοναδικός στόχος μας είναι η ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας, η στήριξη της σκληρά δοκιμαζόμενης κοινωνίας, η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης...

Επίσκεψη Κοψαχείλη στον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Βαγγέλλη Σημανδράκο (video)

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής και αφού τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας έδωσαν την έδρα της μονοεδρικής των Γρεβενών στην Νέα Δημοκρατία, ο κ. Κοψαχείλης επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σημανδράκο ο οποίος του ευχήθηκε καλή συνέχεια στο έργο του και τον ενημέρωσε για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας στην Π.Ε. Γρεβενών.

Δήλωση του κ.Κοψαχείλη για το αποτέλεσμα των εκλογών (video)

Από τα γραφεία της ΝΟΔΕ έκανε τη δήλωση νίκης, ο επανεκλεγείς  βουλευτής της Π.Ε. Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας,  αμέσως μόλις παγιώθηκε το αποτέλεσμα των εκλογών το βράδυ της Κυριακής.

 

Να τονίσουμε ότι η μονοεδρική των Γρεβενών είναι η μοναδική μονοεδρική στην Ελλάδα που δεν την κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ....

Τελευταία Αθλητικά Νέα