Αρχική

αυτοκίνηση

2ο RALLY SPRINT ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ (VIDEO -ΦΩΤΟ)

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο RALLY SPRINT ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού.

Ποιοι ιδιοκτήτες ΙΧ και πόσο φόρο θα πληρώσουν

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα κληθούν να βάλουν οι ιδιοκτήτες ΙΧ που έχουν στην κατοχή της αυτοκίνητο με κυβισμό μεγαλύτερο από 1.928 κυβικά...

2ο Rally Sprint Βελβεντού Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ…

ΕΡΧΕΤΑΙ 17-18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού (ΣΜΑΒ) για άλλη μια χρονιά υπόσχεται στους θεατές και στους αγωνιζόμενους

Γιατί δεν πρέπει να ανοίγετε αμέσως το A/C του αυτοκινήτου

Όταν καθόμαστε στο αυτοκίνητό μας και βάζουμε μπροστά τη μηχανή, συχνά, χωρίς σκέψη, ενεργοποιούμε και το air-condition (A/C).

ΔΙΑΚΟΠΗ της γραμμής ελέγχου οχημάτων στο ΚΤΕΟ Γρεβενών

Γνωρίζουμε στους πολίτες του Ν. Γρεβενών ότι με βάση την αρ.20794/2222/2012 Υ.Α. το ΚΤΕΟ Γρεβενών θα διακόψει προσωρινά από...

Διεθνής διάκριση για το ΑΠΘ στη Formula SAE

Μια 2η και μια 3η θέση κατέκτησε η ομάδα Aristurtle στον διαγωνισμό του Kingston University London που πραγματοποιήθηκε στο Silverstone.

2ο RALLY sprint ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ 10-11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Κατόπιν απόφασης του διοικητικού συμβουλίου ανακοινώνουμε τις εξής παροχές που προσφέρει ο σύλλογος προς τους αγωνιζόμενους: 

1η Ανάβαση Καστανιάς -Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Λίγα μόλις 24ωρα μας χωρίζουν από την 1η Ανάβαση Καστανιάς, που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης...

Αυτοκίνητα και ηλεκτροκίνηση με εύκαμπτα φωτοβολταϊκά από έλληνες επιστήμονες

Το στοίχημα της παραγωγής ενός ηλιακού και ενεργειακά αυτόνομου αυτοκίνητου του μέλλοντος έχουν βαλθεί να κερδίσουν, από το 2013, συνολικά 18 φορείς -Πανεπιστήμια, ερευνητικά ινστιτούτα και εταιρείες- της κοινοπραξίας του ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος “Smartonics”, με συντονιστή το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας LTFN του ΑΠΘ.

“Αναπτύσσουμε τα υλικά και τις διαδικασίες, για να φτιάξουμε φωτοβολταϊκά, που θα αναπτύσσουμε...

34η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών, -Γιορτή του Ελληνικού Μοτοσυκλετισμού (VIDEO)

Με μοτοβολτες-εξερευνήσεις, εντουροβόλτες, επισκέψεις στα σπήλαια Αλιστράτης και Μααρά και οργανωμένη βόλτα στη Βουλγαρία, ολοκληρώθηκε η 34η  Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών της  ΜΟΤ.Ο.Ε. που αποτελεί την  Ετήσια Γιορτή του Ελληνικού Μοτοσυκλετισμού, από τις, 28 Μαΐου μεχρι την 1 Ιουνίου (3μερο Αγίου Πνεύματος) στην Λίμνη Κοκκινογείων του Δήμου Προσοτσάνης στον Νομό Δράμας.

Δείτε το βιντεο με τις δηλώσεις...

Τελευταία Αθλητικά Νέα