Αρχική

Πυρσός Γρεβενών – Κυπελλούχος Γρεβενών!

πυρσος 
Για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Πυρσός Γρεβενών αναδείχτηκε Κυπελλούχος Γρεβενών, επικρατώντας 4-0 του Καμβουνιακού Δεσκάτης.

Ο τελικός διεξήχθη στο γήπεδο της Δεσκάτης, παρουσία 600 και πλέον θεατών. Ο Πυρσός ήταν σαφώς ανώτερος από τον αντίπαλό του και με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασε σε μια σημαντική by InstantSavings">νίκη.

Στο 30’ ο Κουτσομήτρος μετά από μπαλιά του Σωτήρη έκανε το 1-0, ενώ στο 40’ η σέντρα-σουτ του Σωτήρη σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά στρώθηκε στον Τσιαρσιώτη και με σουτ έγραψε το 2-0. Στο 79’ ο Δούμας έδωσε πάσα στον Μπόζιαρη κι αυτός με σουτ έκανε το 3-0, με τον Σωτήρη στο 83’ να διαμορφώνει το τελικό 4-0 με ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή.

Καμβουνιακός Δεσκάτης : Παππάς, Λαγιόκαμπας Λ., Παπακωνσταντίνου, Λαγιόκαμπας Ε., Σωτήρης, Γκόγιος (88’ Τσιλινίκος), Παπατσάνης, Λιάγκας, Ντάβαρος (74’ Τσικρίκης), Ζδράγκας (70’ Κούτρας), Γκουγκογιάννης.

Πυρσός Γρεβενών : Αθανασόπουλος, Θεοχαράκης, Μπόλος, Κοτσαντίσογλου, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης (52’ Μπόζιαρης), Παπαδόπουλος, Τσαρτσιώτης (57’ Δούμας), Κουτσομήτρος, Κοσμίδης (73’ Ρόβας), Σωτήρης.

Τελευταία Αθλητικά Νέα