Αρχική

Προέλαση των Αεράτων στην Καστοριά (φωτορεπορτάζ)

 Δ΄ΕΘΝΙΚΗ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
19η αγωνιστική
Kαστοριά - Γρεβενά Αεράτα 
 1-2 (0-2)
Κυριακή: 18 Μαρτίου 2012, ώρα: 16.00 μ.μ.
ΟΑΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Διαιτησία: Μαλλιώρας, Τακόπουλος-Λέρας (Καρδίτσας)
Υπερπολύτιμο το τρίποντο για τα Αεράτα στην Καστοριά, και ρεβάνς για τις απώλειες των δυο βαθμών στα Γρεβενά.
Η νίκη των Αεράτων έχει μεγαλύτερη αξία, αν αναλογισθεί κανείς ότι η ομάδα των Γρεβενών στερήθηκε τις υπηρεσίες βασικότατων παιχτών όπως π.χ. ΄Ιττη, Καραγιάννη, Παπακώστα, Χαματάι ενώ μόλις στο 15λεπτο αντικαταστάθηκε ο δαιμόνιος Στεργιόπουλος, ενώ από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι ερχόταν από δυο μεγάλες νίκες της Κοζάνης και των Λευκαδίων.
Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Νίκος Μπαλοδήμος, τα Γρεβενά Αεράτα είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα στο α΄ημίχρονο, δεν κινδύνεψαν σε καμία φάση με το Βίδρα να παραμείνει θεατής και ουσιαστικά να είναι το αφεντικό στο γήπεδο.
Τα Αεράτα προηγήθηκαν στο 11ο λεπτό με δυνατό σουτ του Σ. Μπαλοδήμου, με τον τερματοφύλακα της Καστοριάς να φέρνει ευθύνη και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 37΄με ατομική προσπάθεια και ιδανικό πλασέ του έτερου πιτσιρικά του Ν. Ντινόπουλου, ενώ χάθηκαν και δυο σπουδαίες ευκαιρίες να διευρύνουν και άλλο το σκορ.
Στο β΄ημίχρονο το μοτίβο εξακολούθησε για τα Αεράτα να έχουν πλήρη κατοχή και τους γηπεδούχους να αναθαρρήσουν περίπου στο 70΄, όταν βγήκαν δειλά μπροστά και από μια στιγμή αδράνειας της άμυνας ο Κεραμιδάς μείωσε στο 78΄σε 1-2. Από κει και πέρα, τα Αεράτα έκαναν διαχείριση του χρόνου και πήραν δίκαια το τρίποντο.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Δημητριάδης (45΄ Αμπατζής), Μωυσιάδης Μπαμπάκος, Αναγνωστόπουλος, Πετρόπουλος, Μηλιάτης,   Μήνος, Λίτσκας,  Στασινόπουλος, Μπορόζης (55΄Χονδροματίδης), Κεραμιδάς
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Δημητριάδης, Θ. Λάλλος, Στεργιόπουλος (15΄Αναστασιάδης), Σ. Μπαλοδήμος,   Θ. Δημόπουλος, Λιάμπας (55΄Χαματάι (90΄Κοτενίδης)), Νασιόπουλος, Π. Λάλλος, Ιωαννίδης, Ντινόπουλος
 Δείτε όλες τις φωτογραφίες
Χρήστος Μπαζάκας
http://fotisbazakas.blogspot.com

Τελευταία Αθλητικά Νέα