Αρχική

Γιατροί στους ποδοσφαιρικούς αγώνες

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Προς
Τον Ιατρικό Σύλλογο Γρεβενών
Ιατρού Καρναβά Νικολάου 3
Γρεβενά, 51100
Χρόνια τώρα οι ποδοσφαιρικοί αγώνες στα τοπικά ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, διεξάγονται χωρίς την παρουσία γιατρού ή νοσηλευτή. Απλά με την υπογραφή ενός οποιουδήποτε φυσικού προσώπου. 
Υπήρξαν όμως περιπτώσεις που κάποιοι από μας έχουμε γίνει αυτόπτες μάρτυρες πολύ σοβαρών τραυματισμών. 
Σε αυτές αυτές τις περιπτώσεις, που γιατρός δεν υπήρχε όλοι τρέχουμε πανικόβλητοι χωρίς να ξέρουν τι να κάνουν. 
Ευτυχώς φύλαξε ο Θεός και η Παναγία και μέχρι στιγμής το κακό αποφεύχθηκε, όπως ευτυχώς έχει συμβεί και σε όλα τα περιστατικά (γυρίσματα γλώσσας, τραυματισμοί στο κεφάλι, κ.α.), που κατά καιρούς έχουν συμβεί και μας τα έχουν αφηγηθεί οι αυτόπτες μάρτυρες.
Γιατί όμως τα θυμηθήκαμε αυτά. 
Μα γιατί πάντοτε είναι επίκαιρο το θέμα της έλλειψης ιατρικού προσωπικού σε αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων και ιδίως στις αρχές τους γίνεται ακόμη πιο επίκαιρο. 
Κύριε Πρόεδρε,
Παρακαλούμε ενημερώστε τα μέλη σας, αν δέχονται εθελοντικά να προσφέρουν τα Σαββατοκύριακα τις ιατρικές τους υπηρεσίες σε αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων της ένωσής μας, αφού χρήματα δεν υπάρχουν και οι ποδοσφαιρικές ομάδες των Γρεβενών έχουν χρόνια να επιχορηγηθούν.
Πιστεύοντας ότι θα συμβάλλετε και εσείς στην αναβάθμιση των τοπικών μας πρωταθλημάτων, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Ο Πρόεδρος                                          Ο Γενικός γραμματέας
Γιώργος Κοσματόπουλος                       Φώτης Μπαζάκας

Τελευταία Αθλητικά Νέα