Αρχική

Απολογισμός της διαιτησίας στην Ε.Π.Σ. Γρεβενών


 Απόλυτα πετυχημένη ήταν και φέτος η παρουσία των διαιτητών της ΕΔ/ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τους εμπιστεύτηκε και αυτοί τη δικαίωσαν απόλυτα. Μάλιστα το γεγονός ότι η ΕΠΣ Γρεβενών είναι από τις μικρότερες ενώσεις σε δυναμικότητα, θετική για την ΚΕΔ αποτέλεσαν οι εμφανίσεις των διαιτητών μας, που τους κατατάσσουν πλέον στους καλύτερους διαιτητές των επαγγελματικών και όχι μόνο πρωταθλημάτων.

Την πλήρη ικανοποίησή του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών κ. Κοσματόπουλος για την πορεία της διαιτησίας στην ΄Ενωσή μας. «Πλέον οι γρεβενιώτες διαιτητές, δήλωσε, έχουν καταξιωθεί και αυτό φαίνεται από τις άριστες εκθέσεις των παρατηρητών διατησίας. Το γεγονός ότι σε όλες τις επαγγελματικές ενώσεις διευθύνουν διατητές της ένωσής μας, προβάλλεοι το γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο που αναγνωρίζεται πλήρως από τις αρμόδιες αρχές. Πιστεύω ότι και τη νέα αγωνιστική περίοδο οι διαιτητές μας θα συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και ζήλο, αντιπροσωπεύοντας επάξια την ένωσή μας».Στο ίδιο πνεύμα  ήταν και οι δηλώσεις του αρχιδιαιτητή Αργύρη Νατσιόπουλου: « Στον τομέα της διαιτησίας δεν έχουν τίποτα πλέον να ζηλέψουν οι γρεβενιώτες διαιτητές από τους συναδέλφους τους, Είναι πλήρως καταρτισμένοι και προετοιμασμένοι να αντιμετωπίζουν οποιοσδήποτε συνθήκες προκύπτουν σε έναν αγώνα. Πιστεύω ότι η προσπάθεια που καταβάλλουν τους ανέδειξε και θα πάμε ακόμη καλύτερα. Είμαστε πλήρης και για τους αγώνες των τοπικών μας πρωταθλημάτων και για τις επαγγελματικές μας κατηγορίες. Το θετικό είναι το γεγονός ότι νέα παιδιά με το ζήλο και τις γνώσεις τους, αναταποκρίνονται πλήρως στις προσδοκίες μας. Λάθη πάντα θα υπάρχουν αφού επισέρχεται ο ανθρώπινος παράγοντας. Τα συνεχή όμως σεμινάρια βοηθούν σ’ αυτή την κατεύθυνση. Συγχαρητήρια λοιπόν στους διαιτητές μας και είμαστε σίγουροι ότι και στη νέα χρονιά θα ανταποκριθούν πλήρως στις ιδιαιτερότητς των παιχνιδιών".

Μερικά στατιστικά στοιχεία της χρονιάς που πέρασε ΘΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣSuperLeague: 14Δ και 13Δ ως τέταρτος ΄Εδειξε 3 κόκκινες, 73 κίτρινες ενώ υπέδειξε και 1 πέναλτι.

ΚΑΡΑΛΙΟΛΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ4Δ στη F.L. 7Δ ως τέταρτος,7Δ στη Δ΄ Εθνική και 4Δ στα μπαράζ ανόδου

ΧΑΡΙΣΗΣ ΚΟΣΜΑΣ8ΒΔ στη F.L, 7ΒΔ στη Δ Εθνική και 3ΒΔ στα μπαράζ ανόδου 

ΡΙΓΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ6ΒΔ στη F.L,7ΒΔ στη Δ εθνική και 4 ΒΔ στα μπαράζ ανόδου 

ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ ΚΩΝ-ΝΟΣ2Δ στη F.L2, 2Δ ως τέταρτος και 9Δ στη Δ Εθνική 

ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ6Δ στη Δ Εθνική 

ΔΡΟΒΑΤΖΗΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ2Δ στη Δ Εθνική και 2Δ γυναικών 

ΒΟΗΘΟΙ ΣΤΗ Δ ΕΘΝΙΚΗΣΤΕΦΟΥΛΗΣ 9, ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ 10, ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ 9, ΓΚΟΛΙΑΣ 5, ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ 4, ΡΑΤΖΑΣ  3
Φώτης Μπαζάκας

Τελευταία Αθλητικά Νέα