Αρχική

Απάντηση της Ε.Π.Σ. Γρεβενών σε διαμαρτυρία

Ορισμένοι χρησιμοποιώντας την τεχνολογία φροντίζουν να διαμαρτύρονται συνεχώς μιας και γνωρίζουν τον Κ.Α.Π. για την αναβολή παιχνιδιών στην Ε.Π.Σ. Γρεβενών.
Διερωτόμαστε γιατί η διαμαρτυρία δεν έγινε έγκαιρα την Παρασκευή 20-02-2015 και περίμεναν την Τρίτη 24-02-2015 να κοινοποιήσουν στα Μ.Μ.Ε. την καταγγελία τους, αφού η αναβολή ανακοινώθηκε έγκαιρα;
Η Ε.Π.Σ. Γρεβενών ικανοποιεί κατά κόρον τα αιτήματα των ομάδων και όσο για την Κ.Α.Π. εφαρμόζεται για το συμφέρον των σωματείων.
Για να αναβληθούν κάποιοι αγώνες λαμβάνουμε υπόψη πολλές παραμέτρους, την ασφάλεια των αθλητών μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και κατά τη μετακίνηση τους σε αυτό  σαν πρώτο μέλημα,   αλλά και την ασφάλεια των φιλάθλων που παρακολουθούν τους αγώνες και τέλος τους αγωνιστικούς χώρους.
Λόγω των ακατάλληλων καιρικών συνθηκών αλλά και της έντονης βροχόπτωσης, δεν διαφυλάσσονται τα προαναφερόμενα, οπότε καταλήξαμε σε αναβολή του παιχνιδιού ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ – Α.Φ.Σ. ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως άλλος ένας σημαντικός λόγος για να μην διεξαχθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι,  και να μην δημιουργηθεί  μεγαλύτερο αγωνιστικό χάσμα μεταξύ των ομάδων λόγω της κρισιμότητας των παιχνιδιών στην Α΄ κατηγορία, ορίσαμε το παιχνίδι την Τετάρτη 04-03-2015.
Αναίτιες διαμαρτυρίες δεν μας αγγίζουν, αφού έχουμε αποδείξει ότι υπάρχει ισονομία σε όλα τα σωματεία. Πονηρές σκέψεις αφορούν μόνο αυτούς που τις δημοσιοποιούν.

Τελευταία Αθλητικά Νέα