Αρχική

ΑΛΙΑΚ. ΚΙΒΩΤΟΥ - ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 3 - 3 (0 - 3)


Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία Ε.Π.Σ. Γρεβενών
ΣΑΒΒΑΤΟ:  02/04/2011
Γήπεδο Μηλιάς
  
Δίκαιη η μοιρασιά!!!

Τα μοίρασαν όλα... Κιβωτός και ΑΕΠ στον αγώνα της 21ης αγωνιστικής, με την φιλοξενούμενη ΑΕΠ να κάνει την έκπληξη της αγωνιστικής στο πρώτο ημίχρονο, αφήνοντας πίσω στο σκορ τους "πρωταθλητές χειμώνα"  με σκορ 0-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όλα ήρθαν τούμπα και οι γηπεδούχοι παίζοντας καλύτερα, γύρισαν το ματς, αλλά αρκέστηκαν στην ισοπαλία, αφήνοντας πίσω τα όνειρα για άνοδο στην Δ' εθνική.  

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ

α' ημίχρονο

 2' πολύ καλή η πάσα του Ασλανίδη στον Μαγιάννη, με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαριδάκη και έκανε το 0-1.
6' σύγχυση στην άμυνα της Κιβωτού, η κεφαλιά του Μαγιάννη σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
 11' η πάσα του Μαγιάννη βρίσκει τον Μιχαηλίδη σε θέση βολής, καλό το σουτ, μπλόκαρε ο Σαριδάκης.
19' ο Ασλανίδης αφού πέρασε δύο αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή, καλή η προσποίηση που βγάζει τον γκολκίπερ εκτός θέσης, κάνει το πλασέ άουτ.
23' φάουλ που εκτέλεσε ο Τσιούρης από το κέντρο, κακή η απομάκρυνση της μπάλας από τον Στεργιόπουλο, από καλή θέση ο Μιχαηλίδης έκανε το σουτ που κατέληξε στα δίχτυα του Σαριδάκη για δεύτερη φορά 0-2.
27' η μακρινή πάσα του Τσιούρη βρήκε τον Μαγιάννη που έφυγε γρήγορα, από καλή θέση δεν έκανε το πλασέ, έσπασε στον Γεωργιάδη που πλάσαρε εύστοχα αλλά από θέση οφσάιντ.
36' λάθος της άμυνας της ΑΕΠ εκμεταλλεύτηκε ο Στεργιόπουλος που έβγαλε σε θέση βολής τον Σ. Κουλέτσο, έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κεντεποζίδη.
41' πάσα του Τσιούρη στον Ασλανίδη που μπήκε απειλητικά στην περιοχή της Κιβωτού, ανατράπηκε στην περιοχή και ο κ. Λέκκας σωστά έδωσε το πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ν. Καραπάς που ήταν εύστοχος και έκανε το 0-3 για την ομάδα του.
β' ημίχρονο
47' από καλή θέση ο Ν. Κουλέτσος την κεφαλιά, η μπάλα άουτ.
57' σύγχυση στην άμυνα της ΑΕΠ, ο Ντεληνάτσιος με σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κεντεποζίδη και μείωσε σε 1-3.
 68' με κοντινή κεφαλιά ο Αραβόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μείωσε το σκορ σε 2-3.
 77' μετά από εκτέλεση κόρνερ (το 5ο συνεχή) του Αραβόπουλο από τα δεξιά, ο Σ. Κουλέτσος πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 3-3.
82' πολύ καλό σουτ του Πιλιτσίδη από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. 

 Άριστη η διαιτησία του κ. Λέκκα και των βοηθών του Βλαχάκη και Ντόλια της ΕΠΣ Γρεβενών.

ΑΛ. ΚΙΒΩΤΟΥ (Ι. Κοιλανίτης): Σαριδάκης, Κίτσιος, Ελευθεριάδης, Ντεληνάτσιος, Ν. Κουλέτσος, Ζουπουνίδης,  Αραβόπουλος, Kαλαιτσίδης (25΄ Φίλιος), Καραμιχαηλίδης (Πιλιτσίδης), Α. Κουλέτσος, Στεργιόπουλος.

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ:  Κεντεποζίδης, Νικολαίδης, Ν. Καραπάς, Σάλλο, Κ. Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης (87' Χαλάτσογλου), Τσιούρης, Μαγιάννης, Βάσος, Δ. Γεωργιάδης (80' Κύρου) Δ. Ασλανίδης (46' Θ. Καραπάς).

Τελευταία Αθλητικά Νέα