Αρχική

Άρης: Στην αποστολή των 26 για Ιταλία ο Γρεβενιώτης Αλέξης Καραγιάννης!!!

Ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ιταλία!
Με 26 ποδοσφαιριστές θα δουλέψει ο Μάκης Κατσαβάκης επί ιταλικού εδάφους από τη Δευτέρα, στο πλαίσιο του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας του Άρη. Ανάμεσα στους εκλεκτούς δε βρίσκεται ο Δημήτρης Κοτσώνης, ο οποίος θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, καθώς δεν έπεισε τον Έλληνα τεχνικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας πραγματοποίησαν σήμερα οι παίκτες του ΑΡΗ. Αμέσως μετά ο Μάκης Κατσαβάκης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ιταλία.
Την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω 26 ποδοσφαιριστές:
Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Ασλανίδης, Βελλίδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Γιώρης, Γκέσιος, Διούδης, Ηρακλής, Ιγνατίδης, Καζναφέρης, Κανούλας, Καπετάνος, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαδόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Ρένια, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.
Σήμερα Κυριακή, οι παίκτες του ΑΡΗ έχουν ρεπό, ενώ η αποστολή «πετάει» το πρωί της Δευτέρας (8:05) για Μόναχο, από όπου οδικώς θα μεταβεί στην περιοχή του Πράτο στην Βόρεια Ιταλία (μία απόσταση περίπου 270 χιλιομέτρων), όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Τελευταία Αθλητικά Νέα